Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Alles wat je wilt weten over Mindfulness

Ontdek wat mindfulness inhoudt en wat het voor jou kan betekenen.

Alles over mindfulness

Mindfulness - ook wel aandachttraining genoemd - is het bewust aandacht geven aan het huidige moment, zonder hierover te oordelen, aldus de grondlegger van het begrip: Jon Kabat-Zinn. Het wordt gezien als het tegenovergestelde van het leven op de automatische piloot. Bij het uitoefenen van mindfulness kun je dichterbij je gevoelens en gedachten komen, zonder dat je hierbij direct tot actie overgaat. Je bekijkt de situatie als het ware van een afstandje en gunt jezelf meer de keuze in hoe je hiermee omgaat, zodat automatische reacties doorbroken worden. Uit tal van onderzoeken is gebleken dat mindfulness bijdraagt aan het verminderen van stress, angst, depressie, pijn en slaapproblemen. Daarnaast leert het je om bewuster te genieten van het leven.

Wil jij meer weten over wat mindfulness jou kan brengen of de stap zetten om hiermee aan de slag te gaan? Bekijk dan onze workshops en meerdaagse programma’s.

"Our live is shaped by our mind,
for we become what we think."
~ Buddha

mindfulness

Ons aanbod

Een workshop van een middag, een meerdaagse programma mét hotelovernachtingen of een opleiding van meerdere dagdelen. Werk aan lichaam, geest en groei op de manier die bij jou past.

bekijken

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.