Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Ireen Kurvers

Yogadocent, detoxcoach en dansdocent

Ireen Kurvers

Bevlogen en positief. Dat is hoe Ireen jou helpt om weer in jouw vitale kracht te staan. Van jongs af aan is beweging al deel van haar expressie en ontwikkeling. “In beweging kom ik thuis in mijn lichaam, kom ik bij mijn gevoel en voel ik me vitaal en krachtig.” Dat geeft ze graag door aan jou. Met haar kennis over detox en gezonde voeding draagt ze bij aan jouw mentale en fysieke welzijn.  

“We are the music makers We are the dreamers of dreams.”

Jij kan het leven mooier maken voor jezelf en voor anderen. Je hebt de creatieve en sprankelende kracht om jouw leven vorm te geven. Realiseer je dromen, maak muziek. Maak de wereld mooier op jouw manier. Voor jezelf en jouw omgeving.

Wat kan Ireen voor jou betekenen?

Hervind de connectie met jezelf. Ireen helpt jou om aan te voelen wat je nodig hebt. Vind je intuïtie, jouw ‘sparkle’ en kom weer in jouw vitale kracht te staan. Daarin begeleidt Ireen jou.  

In haar retreats helpt ze je om fysiek én mentaal te detoxen. Beweging combineert ze  met een holistische benadering. Kom tot rust en laad je op. Laat je inspireren door yoga, voeding, workshops en de persoonlijke aandacht van Ireen.  

Waar Ireen positieve energie van krijgt?

Mooie ontmoetingen met mensen, wandelen in de natuur. Genieten van kunst, yoga en dans. Dát is waar Ireen energie van krijgt.  

Gezondheid is daarbij de basis voor je leven. Voel je je gezond en vitaal, dan voel je je ook mentaal beter. Neem je leven ten volste tot je, mét een gezond flexibel en vitaal lichaam. Ontwikkel je potentie en geniet van al het moois in jou en om je heen!

Wat Ireen nog meer doet?

Enkele jaren geleden heeft Ireen een wereldreis gemaakt van elf maanden. De kracht van de natuur en de warme harten en eigenheid van de mensen hebben haar geraakt. Een wandeling door de Himalaya, een yogaopleiding in India, de magische hoogvlakte van Bolivia en een verblijf bij een sjamaan in Peru. Ireen heeft een wondere wereld mogen zien.

Workshops, retreats of opleidingen door Ireen

Detox & Yoga-retreat

Ga aan de slag met detoxen, yoga en ademhalingsoefeningen. De combinatie met drie dagen onbeperkt genieten in de thermen en slapen in ons luxe hotel maakt deze retreat tot een echt cadeautje voor jezelf!

bekijk

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.