Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Maak kennis met onze yogatrainers

Een fit lichaam, een gezonde geest, een stressvrij leven. Je werkt er actief aan samen met onze trainers. Zij zijn elk ervaren en sterk in hun eigen disciplines en aanpak. Nieuwsgierig naar met wie je straks aan de slag gaat? Klik op de foto's en lees meer over wie ze zijn en wat ze doen.

Onze trainers

Yoga doet goed!

Bewuster worden van je lichaam, je lichaamshouding verbeteren, je flexibiliteit vergroten, leren om beter adem te halen én minder stress ervaren: yoga doet goed!

Yoga- een woord uit het Sanskriet - zouden we in het Nederlands kunnen vertalen als 'verbinden'. Verbinden van lichaam met de geest. De oorsprong van yoga ligt in India, maar inmiddels is het een levensstijl voor vele andere culturen, zó ook bij ons. Een levenstijl die stilte, vrede en geluk brengt. Mooi, toch?

Tijdens onze yoga workshops en meerdaagse programma's combineer je de positieve effecten van yoga en ademhaling én ben je bezig met zowel je lichaam als je geest. Helemaal fijn in combinatie met het weldadige effect van onze wellness. Een ultiem cadeau voor jezelf!

They don't just teach.
They inspire...

Ons aanbod

Een workshop van een middag, een meerdaagse programma mét hotelovernachtingen of een opleiding van meerdere dagdelen. Werk aan lichaam, geest en groei op de manier die bij jou past.

bekijken

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.