Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Opleidingen

Balance Breathing ademcoach 1

Bewuster leven, verder groeien én jezelf ontwikkelen. Niets is zo krachtig en heilzaam als het werken met je adem, zowel voor lichaam als geest. De driedaagse opleiding 'Balance Breathing ademcoach 1' is er voor jou als coach of therapeut, maar ook wanneer je belangstelling hebt voor ademhaling en ademhalingstechnieken. 

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
31 okt - 02 nov
€ 1.250,00 p.p.

Balance Breathing ademcoach 2

Maak kennis met de emotionele en spirituele anatomie van het lichaam. In deze opleiding leer je mentale blokkades herkennen en leer je waar onderdrukte emoties en negatieve energie in het lichaam zijn opgeslagen. Je maakt je specifieke methodes eigen om emotionele pijn uit het verleden en heden los te laten.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
12 dec - 14 dec
€ 1.250,00 p.p.

NLP-Coach basisopleiding

Krijg meer grip op jouw manier van communiceren en breng jouw coaching naar een hoger niveau! Maak een waardevolle stap in jouw persoonlijke groei en in echt contact met een ander. De driedaagse opleiding NLP-Coach geeft je inzicht in je eigen gedrag én hoe je overkomt op de ander.

Deze workshop is beschikbaar op de volgende data:
07 nov - 09 nov
€ 1.250,00 p.p.
06 feb - 08 feb
€ 1.250,00 p.p.
09 okt - 11 okt
€ 1.250,00 p.p.

Onze opleidingen

Ontdek hoe onze opleidingen jou helpen om te groeien naar de beste versie van jezelf en je persoonlijke (leer)doelen op privé en zakelijke vlak te bereiken. Ademcoaching of NLP.

Onze coaches en trainers delen hun kennis en ervaring graag met jou. In een kleine setting en ontspannen omgeving leiden wij je in enkele dagen of dagdelen op tot volleerd en gecertificeerd coach.

Op de hoogte blijven van Retreats.nl?

Wil jij graag op de hoogte blijven van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en nieuwe energie? Goed nieuws! Wij sturen regelmatig een leuke e-mail met allerlei ontwikkelingen rondom deze thema's. Je kunt je hiervoor gratis aanmelden!

Natuurlijk kun je ook gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. Zodat wij samen met jou kunnen bepalen welke workshop bij jou past.

Aanmelden

Ons aanbod

Een workshop van een middag, een meerdaagse programma mét hotelovernachtingen of een opleiding van meerdere dagdelen. Werk aan lichaam, geest en groei op de manier die bij jou past.

bekijken

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Adviesgesprek

Maak een keuze.