Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Boost je gezondheid

Weerstand Leefstijl Voeding

In de geneeskunde krijgen onderwerpen als voeding, beweging, bioritme en stress steeds meer aandacht. Deze leefstijlfactoren blijken veel meer invloed te hebben op onze gezondheid dan we al dachten. Zo kunnen we onze gezondheid zien als een groot web. Pakken we het één aan, dan heeft het effect op het andere...

Wat kunnen we met deze kennis? De workshop 'Boost je gezondheid' biedt jou de kans op een gezonde start van een nieuwe fase. Hoe zorg jij voor het behoud van je gezondheid?

Boek deze workshop

Boost je gezondheid

Je bent je lijf, je brein, je hart en je ziel. In deze workshop leer je wat je zelf kunt doen om je gezondheid te stimuleren en je afweersysteem te versterken. We noemen dat met een mooi woord 'Salutogenese' . Samengesteld uit 'Salus, Salutis' dat staat voor gezondheid en het Griekse woord 'Genese' dat staat voor oorsprong en afkomst.

Wat ga je beleven?
Tijdens deze workshop krijg je niet alleen informatie over de werking van je lichaam, het afweersysteem, je darmen en de effecten van stress op je gezondheid. We voegen óók gelijk de daad bij het woord; buiten in de frisse lucht, met een heerlijke voedzame biologische lunch en ruimte voor beweging. Een praktische én actieve workshop dus. Waarna je naar huis gaat met beknopte informatie, veel inspiratie én een goed gevoel om direct zelf thuis aan de slag te gaan!

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?

Praktische informatie, goed om te weten;

Wat kunnen we zelf doen om onze gezondheid te stimuleren en het afweersysteem te versterken? In deze ééndaagse workshop vertelt Birgit Spoorenberg je in grote lijnen over ons afweersysteem, gaat ze in op wat stress precies is én wat dat te maken heeft met o.a. voeding, beweging en bioritme. De workshop laat je zien wat er in het lichaam gebeurt als het, door welke oorzaak dan ook, onder druk komt te staan. En uiteraard hóe je ervoor kunt zorgen dat je lichaam zijn functie goed kan uitoefenen.

10:00 uur Ontvangst deelnemers
We ontvangen je rond 10.00 uur met een kopje koffie, thee en iets lekkers.

10:30 uur Start programma

13:00 uur Lunch
Een heerlijke, voedzame en biologische lunch is inbegrepen bij deze workshop. Net als de mogelijkheid tot koffie, thee, water, fruit en tussendoortjes gedurende de hele dag.

14:00 uur Voortgang programma

15:30 uur Koffiebreak

16:00 uur Einde van de workshop

Na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van onze heerlijke sauna's en baden. Dubbelop én gezond genieten dus!

Jouw trainer

Boost je gezondheid

Reserveer nu

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie Thermen Bussloo
Totaalprijs €175,00

Maak een keuze.