Agenda
Reserveer direct
contact informatie retreats

Blijf op de hoogte van Retreats!

Start vandaag met verdieping, ontspanning én nieuwe energie. Schrijf je in voor onze mailings.

Inschrijven

Innerlijk leiderschap voor vrouwen

Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet welke weg in te slaan? Wil je graag meer vanuit je hart leven en werken? Heb je het gevoel het allemaal alleen te moeten doen en verlang je naar support en verbinding?

Deze workshop is er speciaal voor vrouwen die zichzelf naar een hoger level willen brengen, hun innerlijk leiderschap willen bekrachtigen en een gezonde en duurzame levensstijl willen onderhouden.

“Don’t ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive and go do that, because what the world needs is people who have come alive.” - Howard Thurman

Boek deze workshop

Jouw leiderschap

Tijdens deze workshop ontdek je de archetypes van leiderschap. Deze geven toegang tot een oneindig veld van creatieve mogelijkheden. Daardoor kom je thuis bij jezelf, sta je in je kracht en neem je je gezondheid in eigen hand. Daarmee ga jij het verschil maken!

Wat ga je beleven?

 • Inspirerende en interactieve sessies;
 • Een ervaringsgerichte reis van groei en ontwikkeling;
 • Een kennismaking met krachtige leiderschapstools en ‘best practices’ die je helpen om je potentieel vrij te maken;
 • Systemische reflectie op je persoonlijke/professionele situatie;
 • Een community van vrouwen waar open kan worden geleerd, geëvolueerd en gedeeld. Ook nadat het traject is afgelopen.

 

 

Wat kan deze workshop voor jou betekenen?

Praktische informatie, goed om te weten;

In Hotel Thermen Bussloo ontvangen we je met:

- een kopje koffie of thee en iets lekkers
- een verzorgde lunch
- de hele dag koffie/thee/water, fruit en wat lekkers tussendoor
- na afloop van de workshop kun je nog tot 23.00 uur (kosteloos) genieten van heerlijke momenten in onze sauna's en baden.

In de ochtend maken we kennis met elkaar door middel van een verdiepende check-in. We onderzoeken waar we nu staan en brengen je in contact met het verlangen van je hart. Wat is het volgende hoofdstuk in je leven? We maken gebruik van meditatie, visualisatie en klank om tot dieper inzicht te komen.

Het tweede deel van de ochtend besteden we aan het introduceren van het holistische leiderschapsarchetypes-model. We gaan de energie ervaren van de verschillende leiderschapsdimensies, zodat we dit in ons dagelijkse leven en werk kunnen inzetten. Balans tussen visie, intuïtie, grenzen en perspectieven: dat geeft zo veel innerlijke vrijheid en leiderschap! 

Na het tweede deel is het tijd voor een lunchpauze.

Na de lunchpauze, in de middag, gaan we in op de vragen en de thema’s die leven in de groep. We zullen inspelen op de rode draad die door de thema’s loopt. Dit kan gaan rondom:

 • Vrouwelijke passie en visie; Inzicht krijgen in je roeping en innerlijk vuur en hoe je deze de wereld in kan brengen.
 • Vrouwelijke kracht en integriteit; Grenzen stellen, je eigen plek innemen en jezelf durven uitspreken.
 • Vrouwelijke intuïtie en welzijn; Hoe zorg je goed voor jezelf en erken je je behoeftes?
 • Vrouwelijk inzicht en perspectief; Verbinding maken met de mogelijkheden op je pad, heldere keuzes maken en prioriteiten kunnen stellen.

Jouw trainer

Breng jouw talent de wereld in!

Volg je jouw innerlijke autoriteit of laat je je leiden door de stemmen en meningen van anderen om je heen? Deze tijd waarin oude systemen en waarden transformeren en waarin er zoveel nieuws ontstaat vraagt als nooit tevoren om bewust-zijn, verbondenheid innerlijk leiderschap en co-creatie. Hoe kun je vanuit jouw unieke kracht en wijsheid een waardevolle bijdrage leveren en jouw gift de wereld inbrengen?

Het vraagt van jou om je plek in te nemen en vanuit soevereiniteit keuzes te maken die het pad van jouw hart dienen en waarmee je het verschil maakt. Fully alive!

Thuis in jezelf

Ben je bereid om los te laten wat niet meer dient om zo ruimte te maken voor een nieuw hoofdstuk in je leven of werk? Voel je het verlangen om vol overgave het pad van je hart te ontdekken en te volgen?

Tijdens het Innerlijk Leiderschap retreat maak je kennis met de vier achetypes van leiderschap die voor een balans zorgen tussen visie, zelfzorg, daadkracht en mogelijkheden en jouw potentieel vrijmaakt. Daardoor kom je thuis in jezelf, sta je in je kracht en neem je je leven en gezondheid in eigen hand!

Veelgestelde vragen?

In deze Retreat benaderen we (innerlijk) leiderschap vanuit vier archetypische perspectieven die ieder weer wijsheid scheppen vanuit een diepe bron. Archetypen zijn persoonlijkheidstypen. Verschillende typen met drijfveren, die rollen hanteren om doelen die men nastreeft te bereiken. De vier archetypen die we in deze Retreat gebruiken zijn een set van menselijke basismotivaties van een mens. Een set van motivaties, verlangens, angsten en talenten van mensen...

Let op; je bent niet één van deze archetypes, maar hebt toegang tot de energie van elk van deze archetypes. Ze geven je toegang tot een oneindig veld van creatieve mogelijkheden.

De vier archetypen;

 • Archetype Geliefde
  - verzorgt en voedt
  - Toont empathie
  - Belichaamt en voelt


 • Archetype Krijger
  - Trekt duidelijke grenzen
  - Gaat staan voor zichzelf en voor het algemeen belang
  - Spreekt harde waarheden en neemt actie

 • Archetype Magiër
  - Reflecteert en ziet vanuit verschillende perspectieven
  - Spiegelt zodat anderen kunnen leren
  - Herkadert wat er gebeurt

 • Archetype Soeverein
  - Ziet en draagt het geheel
  - Zegent en bevestigt mensen
  - Koestert de visie door alle cycli heen

 

Recensies

Innerlijk leiderschap voor vrouwen

Reserveer nu

Boek je deze workshop, dan kun je kosteloos gebruik maken van de wellnessfaciliteiten van Thermen Bussloo.

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie Thermen Bussloo
Totaalprijs €295,00

Maak een keuze.